خانه » اخبار و رویدادها » سید علی خمینی در مراسم ۱۵ خرداد در ورامین: حزب اللهی ها باید علم انتقاد را بردارند/ اگر در گوشه‌ای از نظام اسلامی فسادی مشاهده شد باید فریاد زد/ نباید اجازه داد مسئولی بیت المال را جیب شخصی خود بداند

سید علی خمینی در مراسم ۱۵ خرداد در ورامین: حزب اللهی ها باید علم انتقاد را بردارند/ اگر در گوشه‌ای از نظام اسلامی فسادی مشاهده شد باید فریاد زد/ نباید اجازه داد مسئولی بیت المال را جیب شخصی خود بداند

http://dlnew.ir/varamincity.com/tasavir/15khordad/ali-khomeyni2.jpg

یادگار حضرت امام گفت: اگر در گوشه‌ای از نظام اسلامی فسادی مشاهده شد باید فریاد زد و نباید اجازه داد مسئولی بیت‌المال را جیب شخصی خود بداند.

حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی خمینی در مراسم سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و قیام تاریخی ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ در ورامین با اشاره به ضرورت بررسی علل وقوع یک انقلاب اظهار کرد: بی شک برای بررسی انقلاب‌ها به عنوان یک پدیده، باید به رخدادهای متفاوت و با رنگ‌های گوناگون توجه کرد که باعث شد تا یک ملت قیام و طغیان اجتماعی کرده و علم مبارزه برداشته و نظامی را مبدل به نظام دیگر کند.
وی افزود: شروع یک انقلاب و آرمان‌های آن باید همواره مورد تحقیق و پژوهش قرار گرفته و به این نکته توجه شود که سیل نارضایتی در مردم، منتظر یک جرقه و یک حرکت ابتدایی است و به همین خاطر حرکت ابتدایی بسیار ارزشمند بوده و چه بسا اگر یک حرکت اولیه با یک هویت پرشور و مستقل رخ ندهد، هیچگاه انقلاب به نتیجه نخواهد رسید؛ لذا مردم ورامین و حرکت مردم این خطه در سال ۱۳۴۲ یک ارزش تاریخی پیدا می کند و امام راحل حتی سال ها پس از این واقعه، از آن به عنوان عزای عمومی یاد کردند زیرا که اگر در آن دوران سخت، انسان های مستقل و معتقد و انقلابی قیام نمی کردند و شعله های ابتدایی نهضت را روشن نمی ساختند، بی شک انقلاب به ثمر نمی رسید و این خون مطهر شهداست که از انقلاب اسلامی پاسداری می‌کند.
وی ادامه داد: انسان زمانی که مینگرد یک انقلاب بر دوش خانواده شهیدانی قرار گرفته که مظهر نور هستند، این امر نشان دهنده عمق انقلاب است و زمانی که ریشه انقلاب اسلامی را هم نگاه می کنید توأم با پاکی و صحت است.
یادگار امام اظهار کرد: در طول تاریخ کشور حرکت ها، قیام‌ها و انقلابهای مختلفی رخ داده ولی این افتخار انقلاب اسلامی است که ریشه آن بر دوش انسان های مومن و انقلابی است. انقلابهای رخ داده در جهان همواره متأثر از قدت‌های شرق و غرب بوده و به جایی وابستگی داشتند اما آرمان‌های انقلاب اسلامی است که بنیانش و آرمان‌های آن از اسلام ناب محمدی سرچشمه میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: مردم باید در نظام اسلامی به کسانی مسئولیت بدهند که دارای ویژگی های خاصی باشند و باید مردم متوجه باشند که بر اساس اصول اسلامی چه کسانی را نباید به عنوان مدیر در جامعه اسلامی انتخاب کرد.
وی یادآور شد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنان متقن و فصل الخطاب خود در حرم مطهر امام راحل فرمودند که اگر امام سخن از مردمسالاری می‌کرد برگرفته از غرب نبود بلکه نشأت گرفته از اسلام ناب محمدی بود. باید توجه داشت که کسانی در کشور قدرت را برای قدرت می‌خواهند که این‌ها طمع‌ورزان هستند و این افراد از قدرت به چیزی غیر از اصلاح جامعه می‌نگرند و مردم باید همواره به دنبال مسئولانی باشند که طمع‌ورز قدرت نیستند.
سیدعلی خمینی تأکید کرد: البته ممکن است دولت‌ها موفقیت بیشتری کسب کرده و در برخی از دولت‌ها نیز فساد وجود داشته و حتی خیانت‌هایی نیز از سوی عده‌ای صورت گرفته باشد اما مجموعه دولت‌هایی که مردم انتخاب کردند، صالح بودند.
به گزارش ایسنا به نقل از جماران وی افزود: اسلام به ما آموخت که یاری رساندن آن است که زمانی که عیبی را دیدی، فریادزنی و امام امت گفت که منظور از مردمسالاری این نیست که مردم فقط در انتخابات شرکت کنند بلکه منظور امام این بود که مردم در همه لحظات ناظر بر اعمال مسئولان هستند و باید پشتیبان نظام بوده و به نظام کمک کنند.
وی ادامه داد: اگر در گوشه‌ای از نظام اسلامی فسادی مشاهده شد باید فریاد زد و نباید اجازه داد مسئولی بیت المال را جیب شخصی خود بداند و ملت باید توجه داشته باشد که در انتخابات و لحظه لحظه زندگی، مسئولیت‌ها را به دست فاسدان اقتصادی ندهد اما باید دانست که اسلام مخالف ثروت نیست بلکه در مقابل فساد ایستاده است، یک قران فساد برای جامعه اسلامی مطلوب نیست چه برسد به فسادهایی که با آن روبرو هستیم. ‌وقتی انسان فقر را در کشور مشاهده می‌کند شرمسار و ناراحت می‌شود، به همین خاطر فساد اقتصادی میلیاردی شایسته نظام اسلامی نیست.
یادگار حضرت امام طمع‌ورزان را افراد سودجویی دانست که در وقت خوشی کنار انقلاب هستند و در هنگام سختی از نظام فاصله می‌گیرند و با بیان این‌که «نباید اجازه داد افرادی که صلاحیت مسئولیت اداره کشور را ندارند در بدنه حکومت قرار بگیرند»، توضیح داد: طمع‌ورزان و قدرت طلبان، فاسدان اقتصادی و عیب‌جویان ازافرادی هستند که نه تنها دغدغه انقلاب را ندارند بلکه فقط به دنبال منافع مادی و شخصی خود هستند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، فاسدان اقتصادی را افرادی عنوان کرد که تنها نگرانی‌شان پر کردن جیب‌های‌شان برای مناقع بیشتر و به دست آوردن سودهای کلان است.
وی عیب‌جویان را انسان‌های غرض‌ورز یاد کرد و ادامه داد: این قبیل افراد تنها یاد گرفته‌اند که سیاهی را ببینند، بدی‌ها را ذکر کنند، به دنبال معایب بگردند و انصاف را رعایت نکنند. نباید در قضاوت خوبی را نادیده گرفت. نگاه باید منصفانه باشد. اگر بدی‌ها را می گوییم خوبی‌ها را هم ذکر کنیم. اگر این نگاه حاکم شود آنگاه فرهنگ نقد دلسورانه در کشور جاری می‌شود.
سیدعلی خمینی پس از ذکر این نکات تاکید کرد: از نگاه امام مردمسالاری فقط به رای دادن در انتخابات نیست. از دید ایشان رصد کردن رفتار مسولین و بیان نقاط ضعف آن‌ها نیز شامل مردمسالاری می‌شود.
وی یاری رساندن به نظام را تنها به تعریف و تمجید از امور ندانست و ادامه داد: تعریف از انقلاب خوب است اما نباید چشم را به روی نقاط ضعف بست. باید کاستی‌ها را گفت و در این مسیر وظیفه متدینان، خیرخواهان نظام و حزب اللهی‌ها این است که با نقد دلسوزانه به پویندگی انقلاب خود کمک کنند.
وی تأکید کرد: دغدغه بنده این است که اتفاقا باید آن کسانی در کشور منتقد باشند که انقلابی هستند و حزب اللهی های ما باید علم انتقاد را بردارند؛ زیرا این به نفع جمهوری اسلامی ایران است زیرا اگر ما مشکلات را بیان نکنیم، آن زمان دشمن مشکلات را مطرح می‌کند.
یادگار حضرت امام گفت: البته باید توجه داشت که بین عیب‌جویی و انتقاد تفاوت عمده‌ای وجود دارد به همین خاطر باید در تحلیل عملکرد دولت نقاط مثبت و ضعف را در کنار هم دید و نقد منصفانه در دستور کار قرار بگیرد.(رجانیوز)
http://dlnew.ir/varamincity.com/tasavir/15khordad/ali-khomeyni3.jpg
نوه امام راحل گفت:‌ من همیشه در قم و در جمع طلاب علوم دینی اعلام می کنم که کار طلبگی یک کار پشتکاری است که خیلی سریع به نتیجه نخواهد رسید و باید در این عرصه تلاش و زحمت فراوان کشید.

عصر چهارشنبه و همزمان با سالروز قیام تاریخی ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ مردم ورامین، حجت الاسلام سید علی خمینی با حضور در بیت امام جمعه ورامین با آیت الله سید مرتضی محمودی گلپایگانی دیدار و گفتگو کرد.

حجت الاسلام سید علی خمینی در این دیدار با اشاره به ویژگی های امام جمعه ورامین اظهار داشت: امام جمعه ورامین از سال ۱۳۵۵ با حضور در شهرستان ورامین، منشأ برکات برای مردم این دیار شدند و از آن سال تاکنون نیز در سنگر نماز جمعه به مردم خدمت می کنند.

نوه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران افزود: مردم ورامین در عرصه های مختلف دفاع از انقلاب اسلامی همواره پیشگام بوده اند به طوری که هیچگاه قیام ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ مردم این خطه فراموش نخواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین در دوران دفاع مقدس نیز مردم ورامین چه در بحث حضور در جبهه و چه در پشتیبانی جنگ جز پیشتازان بودند و بیش از ۱۴۰۰ شهید را تقدیم انقلاب اسلامی ایران کردند.

حضور آیت الله محمودی منشأ برکات برای ورامین بوده است

وی اضافه کرد: من همیشه در قم و در جمع طلاب علوم دینی اعلام می کنم که کار طلبگی یک کار پشتکاری است که خیلی سریع به نتیجه نخواهد رسید و باید در این عرصه تلاش و زحمت فراوان کشید.

خمینی گفت: بنده اعتقاد راسخ دارم که علمای بلاد از افتخارات تشیع هستند و همیشه به طلاب توصیه کردم که زمانی که مقاطع تحصیلی شان تمام شد به شهر و بلاد خود بازگردند و در آنجا به رسالت خود ادامه دهند اما باید توجه داشت که یک طلبه باید بیش از ۳۰ سال در بین مردم پاک و طیب زندگی کند و کوچکترین نقطه خاکستری در زندگی او نباشد تا مردم به او رجوع  کرده و به عنوان پایگاه و ملجأ مردم شناخته شود.

این یادگار امام راحل تأکید کرد:‌ از این جهت حضور امام جمعه ورامین در این منطقه و در کل کشور مغتنم بوده و جای سپاس دارد و بنده از حضور مستمر شما در ورامین تشکر و قدردانی می کنم.

امام خمینی(ره) با نگاه ویژه ای به ورامین می نگریستند

آیت الله سید مرتضی محمودی نیز در این دیدار با تجلیل از شخصیت امام خمینی(ره) اظهار داشت: امام راحل با توکل به ذات خداوند و با تکیه بر مردم توانست حرکتی بزرگ را رقم بزند که هنوز نیز ملت ایران از برکات آن متنعم است.

امام جمعه ورامین افزود: مردم ورامین مردم با وفایی هستند و همواره در همه عرصه های دفاع از ولایت و ارزش های انقلاب اسلامی حضوری فعال و تأثیر گذار داشته اند و با تمام توان از مبانی اسلامی دفاع کرده و می کنند.

وی با اشاره به سفر حجت الاسلام سید احمد خمینی به ورامین ادامه داد: روزی مرحوم حاج سید احمد به همراه مرحوم حجت الاسلام توسلی به ورامین آمدند و یک شب را مهمان مردم این دیار بودند و همواره امام راحل و فرزند بزرگوارشان به مردم این خطه با دید ویژه ای می نگریستند.

محمودی گفت: همچنین پس از پیروزی انقلاب اسلامی مردم ورامین برای بیعت مجدد با امام راحل، به قم رفتند و بنده به عنوان نماینده مردم با امام خمینی صحبت کرده و از ایشان درخواست ملاقات کردم که ایشان با کمال میل پذیرفتند و با مردم سخن گفتند و در انجا بیان داشتند که جوانان ورامینی حق ویژه ای بر ما دارند و آنان در ۱۵ خرداد زحمت کشیدند.

حواشی حضور سید علی خمینی

حضور حجت الاسلام سید علی خمینی دارای حاشیه های جالبی از جمله استقبال کم نظیر مردم ورامین از یادگار امام و قربانی کردن چندین رأس گاو برای سلامتی نوه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران بود.

در نقاط مختلف شهرستان ورامین از چند روز قبل از ورود نوه امام راحل، بنرهای متعدد خوش آمدگویی از سوی برخی نهادها، ادارات، هیئات مذهبی و اشخاص در سطح معابر و خیابان های شهر نصب شده بود و عطر خمینی در فضای شهر شهیدان ۱۵ خرداد پیچید.

حجت الاسلام سید علی خمینی  در میدان ولیعصر ورامین مورد استقبال جمعی از مدیران ورامین قرار گرفت.

قربانی کردن چندین رأس دام برای سلامتی نوه امام راحل

نوه امام راحل پس از برگزاری مراسم ، بلافاصله با حضور در جمع خانواده شهیدان تاجیک و معصومشاهی از مقام شامخ شهدای جنگ تحمیلی و قیام تاریخی ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ تجلیل کرد. (مهر)

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد.