خانه » اخبار و رویدادها » اجتماعی » رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ورامین: هیچ موردی از اپیدمی آنفلوآنزای خوکی در ورامین مشاهده نشده است

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ورامین: هیچ موردی از اپیدمی آنفلوآنزای خوکی در ورامین مشاهده نشده است

81871397-70362313

به گزارش ورامین سیتی، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ورامین گفت: هیچ موردی از اپیدمی آنفولانزای خوکی موسوم به اچ وان ان وان( H1N1) در شهرستان ورامین مشاهده نشده و مردم نگران نباشند.

 دکتر بابک بختیاری جم اظهار کرد: به دلیل شیوع بیماری آنفولانزای خوکی در برخی از استان های کشور، نگرانی هایی در مردم شهرستان ورامین بوجود آمده که این بیماری در این شهرستان نیز اپیدمی شود که تاکنون هیچ موردی از این بیماری در محدوده شهرستان ورامین مشاهده و یا گزارش نشده است.
وی گفت: طی روزهای اخیر یک بیمار زن مشکوک به بیماری آنفولانزا از شهرستان پیشوا به دلیل نبود مراکز درمانی در این شهرستان به بیمارستان شهید مفتح ورامین منتقل شد که در بررسی های اولیه و آزمایشات صورت گرفته ، بیماری فرد به آنفولانزا مشکوک بود که باهماهنگی های به عمل آمده این بیمار به تهران منتقل شد که به دلیل نقص سیستم ایمنی بدن ، این بیمار در بیمارستان تهران جان خود را از دست داد.
وی افزود : این امر باعث شد که برخی از شایعات در خصوص شیوع آنفولانزای خوکی در ورامین رواج پیدا کند.
بختیاری گفت: بسیاری از مردم به دلیل نداشتن شناخت از این بیماری ، اصرار بسیاری به شیوه های درمانی مختلف از جمله تزریق واکسن آنفولانزا دارند در صورتی که این واکسن تنها به گروه های هدف مانند زنان بارداری که در مناطق آلوده قرار دارند، کودکان زیر شش سال، پزشکانی که در معرض بیماری قرار دارند و افراد مسنی که در محیط های آلوده قرار دارند تزریق می شود.
وی تأکید کرد: مردم در هر شرایط باید اصول بهداشتی را رعایت کنند و با پیشگیری مناسب ، از ابتلا به بیماری از جمله آنفولانزا جلوگیری کنند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان ورامین تأکید کرد: هیچ گونه اپیدمی بیماری آنفولانزای خوکی در ورامین صحت ندارد و مردم بدون نگرانی به زندگی عادی خود ادامه دهند.
وی با اشاره به اینکه شست و شوی مرتب دست ها یکی از مهم ترین راه های پیشگیری از ابتلا به این بیماری است، گفت : باید فاصله یک متری با بیماران مشکوک را رعایت کرد.
آنفلوانزای اچ وان ان وان یک بیماری حاد تنفسی و به شدت واگیردار است که منشا آن در ابتدا خوکی بوده اما امروز بر اثر جهش ژنتیکی به راحتی از انسانی به انسان دیگر سرایت می کند.

علی فتحی رییس بیمارستان ۱۵ خرداد ورامین عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با تکذیب برخی شایعات مبنی بر فوت یک بیمار در این بیمارستان به دلیل ابتلا به آنفولانزای جدید اظهار داشت: فوت یک بیمار در بیمارستان ۱۵خرداد ورامین بر اثر انفولانزای جدید کذب است.

وی افزود: شایعاتی مبنی بر وجود بیماری آنفولانزای جدید در ورامین در برخی محافل بویژه شبکه های اجتماعی رد و بدل می شود که از شهروندان انتظار می رود که به این شایعات توجه نکنند.

فتحی با انتقاد از اعلام شیوع بیماری آنفولانزای جدید در ورامین از طریق صدا و سیما ادامه داد: از رسانه ها انتظار می رود که از گمانه زنی های احتمالی پرهیز کنند.

همچنین عصر چهارشنبه روابط عمومی بیمارستان ۱۵ خرداد درباره شایعات اخیر پیرامون انفولانزای جدید در ورامین بیانیه صادر کرد و نوشت: طی اطلاعیه ای در خصوص شایعات در شبکه های اجتماعی و  فوت یک بیمار  بر اثر ابتلا به آنفولانزای  نوع جدید در شهرستان ورامین واکنش نشان داد.

در این اطلاعیه امده است:  اخیرا شایعاتی در شبکه های اجتماعی و برخی از رسانه ها مبنی بر ابتلا چند شهروند ورامینی و فوت یک نفر بر اثر بیماری آنفولانزای جدید در بیمارستان ۱۵ خرداد منتشر شده است که  کلیه این اخبار کذب است و لذا از شهروندان در خواست داریم به شایعات در شبکه های اجتماعی در خصوص شیوع این بیماری در ورامین توجهی نداشته باشند.

 تنها موردی که به این بیمارستان بابت ویروس آنفولانزا مراجعه کرده است، فردی حدود ۵۰ ساله بود که علائم آنفولانزا  از سوی کادر پزشکی در او مشاهده شد که بلافاصله این فرد در اورژانس  بیمارستان شهدای ۱۵ خرداد بستری شد و  پس از انجام آزمایشات تخصصی و ارسال آن به آزمایشگاه مشخص شد که این فرد ناقل ویروس جدید که در استان های کرمان و سیستان و بلوچستان  شیوع پیداکرده نبوده و این ویروس همان آنفولانزای نوع معمولی بوده است.

همچنین با توجه به انتشار خبر شیوع این بیماری در شهرستان ورامین از طریق  صدا و سیما انتظار می رود رسانه ها فقط به بیانیه ها و اطلاعیه های رسمی وزارت بهداشت توجه و از پرداختن به گمانه زنی ها خودداری کنند.

لذا به اطلاع عموم مردم شهید پرور شهرستان ورامین می رسانیم بیمارستان شهدای ۱۵ خرداد با همکاری شبکه بهداشت و درمان ورامین با امادگی کامل هرگونه موارد مشکوک به این بیماری را  پیگیری و اقدامات لازم را جهت جلوگیری از شیوع این بیماری انجام داده است.

همچنین رعایت بهداشت فردی و شست و شوی مرتب دست ها با آب و صابون، عدم  ارتباط با افراد مشکوک به این بیماری از جمله  راه های پیشگیری این بیماری خواهد بود.

irna & mehr

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد.